Om Guldmann
     Print side

Projektleder, Jylland

Kvalitetsprodukter - Byggebranchen

 

V. Guldmann A/S oplever kraftig vækst og udvider derfor deres projektafdeling med endnu en projektleder, der skal varetage opgaverne på Jylland og Fyn. Projektafdelingen fungerer bl.a. som rådgiver for bygherrer, arkitekter, entreprenører og andre, som planlægger byggeri med indbygning af loftliftsystemer.

 

Du får projektansvaret for forretningsområdet ”Guldmann”, som er loftliftsystemer til pleje- og hospitalssektoren.

 

Projektlederen styrer projekterne fra start til slut, og opgaverne vil omfatte, men ikke være begrænset til:

  • Projektstyring og rådgivning
  • Tilbudsgivning – opfølgning af disse, samt udarbejdelse af ordregrundlag
  • Detailplanlægning
  • Løbende opfølgning på byggesager og besigtigelse på byggeplads
  • Dialog med eksterne partnere

Du arbejder ud fra hovedkontoret i Skejby ved Aarhus. Du refererer til projektchefen og indgår i projektafdelingen som pt. beskæftiger seks medarbejdere. En 7. medarbejder er på vej på Sjælland. Derudover vil der være et tæt samarbejde med salgskonsulenter, montører og serviceteknikere samt øvrige medarbejdere på hovedkontoret.

 

Du har en byggeteknisk baggrund og har solid erfaring inden for området, helst fra entreprenørsiden, men det kan også være fra en virksomhed med tilknytning til byggebranchen eller fra selve byggebranchen. Alternativt har du en relevant håndværksmæssig uddannelse, men har erfaring som eks. formand eller sjakbajs. Det er et krav, at du har erfaring med, at agere på en byggeplads.

 

Som person har du et godt overblik og kan overskue flere projekter på samme tid. Du har selv ansvaret for, at projekterne gennemføres som aftalt. Derfor kræver det både evne til at planlægge og strukturere forløbet. Du skal være proaktiv, følge tingene til dørs og have gennemslagskraft over for bygherrer og håndværkere.

 

Der er stor selvstændighed og ansvar i opgaveudførelsen – samtidig med at det tilstræbes at opgaven kan løses inden for normal arbejdstid. Samarbejdsformen er uformel med en direkte omgangstone og plads til humor.

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Research Consultant Ida Dyhr på 2154 0095.

 

Vi har HansenToft til at hjælpe os med denne rekruttering, så finder du jobbet interessant, skal du søge det hos dem: KLIK 


V. Guldmann A/S blev stiftet i 1980 af Viggo Guldmann. Virksomheden har hovedsæde i Aarhus og er markedsledende inden for løfte- og forflytningssystemer. V. Guldmann A/S’ primære kunder er regioner, kommuner, private organisationer og virksomheder inden for sundhedssektoren, byggeentreprenører samt private borgere. Der er ca. 360 medarbejdere i koncernen, heraf knap 160 i Danmark. 

 

V. Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A

8200 Aarhus N

www.guldmann.dk

   
Kontakt

V. Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23A
DK-8200 Aarhus N

+45 8741 3100
info@guldmann.com
 

 Besøg vores YouTube kanal
 Følg os på LinkedIn

 

Tilmelding til nyhedsbrev

 

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Mere om cookies: KLIK

OK