Serviceydelser
     Print side
 

Konsulenter

Guldmann Consultings undervisningskonsulenter er højt kvalificerede og fagligt velfunderede inden for deres respektive specialer, som de hver især har mange års erfaring med.

 

 

Chef for Guldmann Consulting


Anders Haugaard er uddannet fysioterapeut og har mere en 12 års erfaring med undervisning og rådgivning inden for sundhedsområdet.
 
Han har udviklet og afholdt forskellige kurser samt holdt flere oplæg og foredrag inden for forflytning af patienter/personer. Anders har endvidere ledet projekter med fokus på implementering og brug af hjælpemidler.
 
Anders har erfaring med arbejdsmiljørigtig projektering, dvs. rådgivning om arbejdsmiljø i projekteringen af hospitalsbyggeri herunder kortlægning og vurdering af arbejdsmiljøpåvirkninger samt arbejdsmiljøgranskning og kvalitetssikring af koncepter og løsninger. 

 

Mobil:  +45 4173 3342

Mail: anh@guldmann.com

 

 

Ergoterapeut og Seniorkonsulent

 

Marinus Kristensen er uddannet ergoterapeut og har mere end 20 års undervisningserfaring fra plejesektoren lokalt som globalt, samt 8 års ledelseserfaring fra behandlingssektoren.

Marinus er ophavsmanden bag flere uddannelseskoncepter, herunder CLM Kørekortet. Han afholder foredrag indenfor emner som løft, forflytning og arbejdsmiljø. Marinus har endvidere stået for udvikling og design af løftesejl, og han er en erfaren rådgiver i forbindelse med fx produktvalg og arbejdspladsindretning.

 

Mobil: +45 4056 5733

Mail: mfk@guldmann.com

 

Fysioterapeut og Udviklingskonsulent

 

Stine Stensgaard er fysioterapeut og Cand. Scient. San. samt uddannet indenfor projektstyring. Hun har 7 års erfaring i udarbejdelse, finansiering og gennemførelse af sundhedsfaglige projekter inden for forebyggelse og sundhedsfremme primært inden for muskel- og skeletbesvær.
 
Stine har undervisnings- og vejledererfaring fra fysioterapeutskole og diverse kurser for bl.a. plejepersonale og pædagoger og har desuden arbejdet med fondsansøgninger, datadokumentation, forskning og evaluering samt holdt flere oplæg på nationale og internationale konferencer.
 

Mobil:  +45 4173 3326

Mail: shs@guldmann.com

 

 

Fysioterapeut og Ergonomisk konsulent

 

Niels Peter Sørensen er uddannet fysioterapeut, og har siden 2003 arbejdet fuldtid med arbejdsmiljørådgivning inden for sundhedsområdet. Niels har stor erfaring med at løse ergonomiske opgaver for hospitaler og institutioner herunder undervisning indenfor forflytning og personhåndtering, samt i brugen af hjælpemidler.

Niels har stor erfaring som underviser, oplægsholder, proceskonsulent samt projektleder i forbindelse med implementering af løsninger til forebyggelse af muskel-skelet besvær.

 

 

Mobil: +45 2552 0446

Mail: nps@guldmann.com

   
Kontakt

V. Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23A
DK-8200 Aarhus N

+45 8741 3100
info@guldmann.com
 

 Besøg vores YouTube kanal
 Følg os på LinkedIn

 

Tilmelding til nyhedsbrev

 

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Mere om cookies: KLIK

OK