Serviceydelser
     Print side
 

Guldmann Consulting

Siden Guldmann blev grundlagt i 1980 har det været vigtigt for virksomheden at bistå kunderne med uddannelse og rådgivning om forbedring af arbejdsmiljøet indenfor sundhedssektoren og integration af ny teknologi med traditionel praksis.

 

I 2005 blev Guldmann Consulting etableret som et selvstændigt forretningsområde, der i en bredere faglig kontekst henvender sig til kunder, der ønsker at skabe et bedre arbejdsmiljø i deres organisation.

Guldmann Consulting er i dag en af markedets stærkeste aktører på uddannelsesområdet i sundhedssektoren.

 

Alle vores ydelser er baseret på filosofien om hjælp til selvhjælp, og vi lægger stor vægt på holdningsbearbejdning, refleksion, ansvar og faglighed.

 

Guldmann Consulting er dermed i stand til at klæde medarbejderne på til at arbejde rigtigt med produkterne, men også på en lang række andre områder som spiller ind på arbejdsmiljøet.

 

En bred vifte af ydelser

Uddannelse, projekter, foredrag, seminarer, rådgivning og analyser indenfor ergonomi:

Bedre resultater kræver bedre handlinger, og vores speciale er at planlægge og gennemføre forløb, der sikrer, at det sker - også efter vi har forladt bygningen.

Vi baserer alle vores ydelser på empowerment-teori og filosofien om hjælp til selvhjælp:

"Hvis du giver en sulten mand en fisk, hjælper du ham for en dag, men hvis du lærer ham at fiske, hjælper du ham for livet"

Filosofien betyder, at vi i alle ydelser lægger stor vægt på holdningsbearbejdning, refleksion, ansvar og faglighed. Vi tør stille de rigtige spørgsmål og griber læringen an på nye måder.

Vi opererer globalt, og alle ydelser tilpasses specifikt til behovene i din organisation. 

 

Ergonomi

Vi har mange års erfaring med ergonomisk arbejdsmiljø og de problemstillinger og muligheder, der knytter sig til området.

Alle medarbejdere i Guldmann Consulting har mange års erfaring inden for deres fagområder. For visse medarbejdere er det en viden, som ikke kun baserer sig på nationale men også på internationale erfaringer.

Det er kendetegnende for vores tilgang til ergonomi, at vi stiller høje krav og baserer vore ydelser på holdningsbearbejdning, refleksion, ansvar og faglighed.

Vi arbejder med:
- Biomekanik
- Arbejdsteknikker
- Kropsbevidsthed
- Løft og forflytninger
- Hjælpemidler
- Arbejdsmiljø
- Observation
- Analyse
- Evaluering

 

Vision for Guldmann Consulting

Vi vil være de bedste til at hjælpe vore kunder med at sikre positiv udvikling inden for vores fagområde ergonomi, med speciale i løft- og forflytningsprocesser.

Vi vil sikre vores nationale og internationale kunder høj kvalitet og faglighed i alle ydelser ved altid at yde vort bedste samt vedligeholde og videreudvikle vore egne kompetencer.

Vi vil præge og deltage i den faglige debat om relevante problemstillinger indenfor ergonomi.

Vi vil være den primære kilde til viden om forflytnings- og løfteprocesser i Guldmann-gruppen.

 


Kontakt os: KLIK HER

Kommende seminarer
   
Kontakt

V. Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23A
DK-8200 Aarhus N

+45 8741 3100
info@guldmann.com
 

 Besøg vores YouTube kanal
 Følg os på LinkedIn

 

Tilmelding til nyhedsbrev

 

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Mere om cookies: KLIK

OK