Om Guldmann
     Print side

Projektleder til R&D

Vil du styre alle projektets faser i produktudvikling af medicotekniske hjælpemidler?

 

Du bliver ansvarlig for selvstændigt at lede produktudviklingsprojekter inden for det velfærdsteknologiske område. Her er vi markedsledende inden for udvikling og produktion af forskelligartede løfte- og forflytningssystemer til personer med nedsat funktionsevne.

 

Du vil referere ind til udviklingschefen og bliver en central figur i et stærkt tværfagligt og samarbejdsorienteret udviklingsteam på 14 personer. Herudover får du en stor kontaktflade med andre kolleger i organisationen.
 

Nøgleopgaver

  • Selvstændigt lede og dokumentere produktudviklingsprojekter inden for det mekaniske og mekatroniske fagområde 
  • Tage aktivt del i opkvalificering af produktudviklingsprojekter
  • Udarbejde projektrapporter, testrapporter, risikoanalyser, øvrig produktdokumentation og eventuelt en mindre del tegning i Autodesk Inventor
  • Formidling af et tær tværorganisatorisk samarbejde med indkøb, produktion, PTA, planlægning, kvalitet, Guldmann Consulting, salg mm.
  • Deltage i udvikling og konstruktion af mekaniske og elektromekaniske produkter. Der vil både være tale om udvikling af nye produkter og ændring af eksisterende
  • Specificere og gennemføre test, beregninger og tekniske afklaringer med underleverandører i både ind og udland

Personlige kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har en uddannelse som maskiningeniør, civilingeniør eller lignende. Måske har du opbygget erfaring med mekanisk og/eller mekatronisk udviklingsarbejde, men det er ikke et must. Det er til gengæld kravet om stor erfaring med projektledelse af produktudviklingsprojekter.

 

Skal du have succes, skal du selvstændigt kunne lede produktudviklingsprojekter til aftalt tid og økonomi og med en sikker implementering i vores supply chain. Din succes vil også afhænge af din evne til at udøve stakeholder management, altså om du er i stand til at kommunikere og involvere, så du får samspil og samarbejde med dine interessenter.

 

Vi tilbyder

Du tilbydes et selvstændig og udfordrende job i en velkonsolideret og ambitiøs virksomhed, hvor der er kort vej fra ord til handling. Kulturen er uformel og omgangstonen ligefrem. Vi tilstræber god balance mellem arbejdsplads og privatliv, og så har vi en super kantine og en aktiv personaleforening. Du kan læse mere om virksomheden og vore værdier her på siden.

 

Ansøgning og kontakt

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til udviklingschef Vibeke Pedersen på 4131 4862. Tiltrædelse er efter aftale.

 

Send din ansøgning på mail til job@guldmann.com

 

V. Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23A
8200 Aarhus N
www.guldmann.com

 

V. Guldmann A/S blev stiftet i 1980. Virksomheden har hovedsæde i Aarhus og er markedsledende inden for løfte- og forflytningssystemer. Med udgangspunkt i fabrikkerne i Ukraine og Aarhus og salgskontorer i Aarhus, København, Sverige, Tyskland, Frankrig, Italien, USA og Canada udvikler, producerer og distribuerer vi produkter og ydelser, der gør dagligdagen nemmere for ældre, mennesker med funktionsnedsættelse og deres hjælpere. Der er ca. 380 medarbejdere i koncernen, heraf 160 i Danmark.

   
Kontakt

V. Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23A
DK-8200 Aarhus N

+45 8741 3100
info@guldmann.com
 

 Besøg vores YouTube kanal
 Følg os på LinkedIn

 

Tilmelding til nyhedsbrev

 

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Mere om cookies: KLIK

OK