Info & presse
01-05-2017
Architects for Health på studietur

Den engelske organisation Architects for Health har som en del af deres studietur i Danmark været forbi vores hovedkontor.

 

Studieturen havde selvfølgelig fokus på arkitektur i sundhedssektoren, men kom også forbi både ARoS og Dokk1. Sidstnævnte vakte stor begejstring hos deltagerne over denne arkitektoniske perle, der giver et frirum til byens borgere og også de mange højteknologiske hjælpemidler, der er mulighed for at prøve kræfter med i DokkX (udviklingscenter for velfærdsteknologi).

 

Gruppen besøgte Horsens og Kolding Sygehus for at opleve dansk hospitalsarkitektur in action. Senere på studieturen afholdt C.F. Møller et indlæg, hvor de fortalte om nogle af deres projekter til sundhedssektoren.

 

 

 

Under besøget på Guldmanns hovedkontor og showroom fik gruppen demonstreret forskellige løfteteknikker. Her blev de sat i sving med forskellige øvelser og praktisk brug af lift.

Blandt andet i forhold til: Arbejdet på operationsstuen, tidlig mobilisering og rehabilitering samt fordelene ved at bruge loftlift frem for mobil personløfter. Der blevet taget fat på opgaverne uden tøven.

 

  

 

Vores Stepless showroom undgik heller ikke opmærksomheden og blev prøvet godt igennem.

 

Vi har fået rigtig god feedback på besøget og vores faciliteter.

 

Links til de besøgte steder:

Aros
Horsens Sygehus
Dokk1

C.F. Møller

 

Se, hvordan deltagerne oplevede studieturen via Twitter:

 

   
Kontakt

V. Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23A
DK-8200 Aarhus N

+45 8741 3100
info@guldmann.com
 

 Besøg vores YouTube kanal
 Følg os på LinkedIn

 

Tilmelding til nyhedsbrev

 

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Mere om cookies: KLIK

OK