Produkter
 
Forside Produkter Produktvisning
  |   Print side

Lofthejssystem GH2

Guldmanns lofthejssystem består af en lang række løfteenheder, skinnesystemer og et komplet sortiment af løftesejl og tilbehør.

 

Ved brug af vore komponenter og dele, er du i stand til at designe et lofthejssystem som kan tilpasses til både individuelle behov og det eksisterende miljø.

 

Systemet er tilgængeligt som små fritstående, selvstøttende og flytbare enheder, eller som væg- eller loftmonterede systemer.

 

En loftmonteret hejs fra Guldmann sikrer at:

  • Brugeren vil opleve øget komfort, sikkerhed og mobilitet.
  • Færre skader, mindre nedslidning og øget effektivitet, giver hjælperne mere tid til omsorg og øget tilfredsstillelse. Guldmann leverer både produkter og systemer, og konsultation og træning, for at opnå den bedst mulige udnyttelse og styring af vores systemer.
  • Et lofthejssystem optager ikke gulvplads. Det kræver mindre plads til betjening, er aldrig i vejen og er altid til rådighed. Vore erfarne konsulenter og montører vil planlægge og installere dit system med optimal udnyttelse af plads.
  • Et tilpasset lofthejssystem vil forbedre effektiviteten af løft- og forflytningsaktiviteter. Dette giver mere omsorgstid i løbet af arbejdsdagen - Time to care.
  • Lofthejssystemet kan installeres i private hjem, på hospitaler, på plejehjem, i mobile hjem, i forbindelse med ridehaller, swimming pools, terapier, etc.

 

 
 
 

Få hjælp og rådgivning:

+45 8741 3100

 
 
RELATEREDE EMNER
 
   
Kontakt

V. Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23A
DK-8200 Aarhus N

+45 8741 3100
info@guldmann.com
 

 Besøg vores YouTube kanal
 Følg os på LinkedIn

 

Tilmelding til nyhedsbrev

Forside Produkter Produktvisning
 

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Mere om cookies: KLIK

OK