Produkter
 
Forside Produkter Produktvisning
  |   Print side

GH Positionslås

GH Positionslåsen giver endnu en anvendelsesmulighed inden for forflytning, behandling, mobilisering og rehabilitering, til Guldmann GH3 loftliftsystemet.
Ved hjælp af GH Positionslås er det muligt at fastgøre løftemodulet og/eller traversskinnen i en bestemt position i rummet, som skinnesystemet er anbragt i.

 

GH Positionslås består af tre små låse: én anbragt i forbindelse med loftliften i traversskinnen og to låse i de parallelle skinner; én i hver skinne.
Positionslåsen findes også i en Single-version med en enkelt lås, der kan fastgøre løftemotoren i et enkeltskinnesystem.

 

 

 

Ét system – mange muligheder

  • Når du aktiverer låsene i de parallelle skinner, kan du fastlåse traversskinnens sideværts bevægelse. Det betyder, at traversskinnen kommer til at fungere som en fast enkeltskinne. Løftemodulet kan stadig bevæges fremad i traversskinnen, hvorved eventuel gangtræning med systemet gøres nemmere.
  • Hvis du kun aktiverer låsen, der er forbundet med løftemodulet, kan du bevæge traversskinnen, uden at løftemodulet bevæger sig sidelæns.
  • Når alle tre låse er aktiveret, kan du fastgøre løftemodulet fuldstændigt i en bestemt position, f.eks. i forbindelse med genoptræningsøvelser i sengen.


Fastgørelse gør det muligt at bruge løftemodulet til rehabiliterings- og genoptræningsformål med både sengeliggende patienter og ambulante patienter.

 

Nem at bruge

GH Positionslås betjenes via en infrarød sender, og du behøver bare at trykke på en enkelt knap for at indstille den ønskede konfiguration. Når systemet skal nulstilles og bruges til løfte- og forflytningsopgaver, trykker du på nulstillingsknappen, hvorefter låsene frigives.

 

Kunne du tænke dig at vide mere om GH Positionslås?

Kontakt os på:
+45 8741 3100
info@guldmann.com

 

 

Få hjælp og rådgivning:

+45 8741 3100

 
Produkt information
RELATEREDE EMNER
 
   
Kontakt

V. Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23A
DK-8200 Aarhus N

+45 8741 3100
info@guldmann.com
 

 Besøg vores YouTube kanal
 Følg os på LinkedIn

 

Tilmelding til nyhedsbrev

Forside Produkter Produktvisning
 

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Mere om cookies: KLIK

OK