Produkter
 
Forside Produkter Produktvisning
  |   Print side

GH nedhængt loftbeslag

 

GH loftsbeslag nedhængt, fri længde – for lige skinne og bue

Anvendelse

GH nedhængt loftsbeslag, fri længde (med aluminiumsprofil) anvendes i forbindelse med nedhængte loftskonstruktioner. Beslaget benyttes fortrinsvist i rum med stor loftshøjde for at få skinnesystemet ned under det nedhængte loft i almindelig monterings- og brugshøjde.

 

Montage

GH nedhængt loftsbeslag, fri længde, samles ved at save aluminiumsrøret i den ønskede længde. Derpå monteres en roset om aluminiumsrøret mod det nedsænkede loft.

 

Bemærk

Der er ingen begrænsning med hensyn til længden på GH nedhængt loftsbeslag, fri længde. I tilfælde med stor monteringslængde bør beslagene dog forankres i væggen med stabiliseringsbeslag. Derved stabiliseres skinnesystemet, og konstruktionen bliver meget solid selv ved store nedsænkninger.

 

 

GH loftsbeslag - nedhængt, fri længde - vinkelindstillelig

Anvendelse

Vinkel-indstilleligt GH nedhængt loftsbeslag, fri længde

(med aluminiumsprofil) anvendes i rum med skrå

loftskonstruktioner og stor loftshøjde. Beslaget gør det

muligt at få skinnesystemet ned i almindelig monterings-

og brugshøjde.

 

Montage

Vinkel-indstilleligt GH nedhængt loftsbeslag, fri længde, samles ved at save aluminiumsrøret i den ønskede længde. Aluminiumsrøret monteres først på beslagets u-profil. Dernæst monteres beslaget i loftet på samme måde som de øvrige nedhængte loftsbeslag - dog kan denne type vinkel-indstilles.

 

Forbehold

Må ikke anvendes til systemer med en mærkelast over 250 kg.

 

GH loftbeslag – nedhængt, fri længde (med aluminiums profil hvor det er synligt)

Anvendelse

I forbindelse med nedhængte loftskonstruktioner. Beslaget benyttes fortrinsvist i rum med stor loftshøjde for at få skinnesystemet ned under det sænkede loft i almindelig monterings- og brugshøjde. 

 

Montage

GH nedhængt loftsbeslag, fri længde, samles ved at save aluminiumsrøret i den ønskede længde og typisk kun på den del, der er synlig under et nedhængt / sænket loft. Derpå monteres en roset om aluminiumsrøret mod det nedsænkede loft.

 

Bemærk

Der er en begrænsning med hensyn til længden på GH nedhængt loftsbeslag på maximum 2000 mm længde. I tilfælde med monteringslængde over 300 mm bør beslagene dog forankres i væg eller loft med stabiliseringsbeslag. Derved stabiliseres skinnesystemet, og konstruktionen bliver meget solid selv ved store nedsænkninger.

 

 

 

 

 

Få hjælp og rådgivning:

+45 8741 3100

 
   
Kontakt

V. Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23A
DK-8200 Aarhus N

+45 8741 3100
info@guldmann.com
 

 Besøg vores YouTube kanal
 Følg os på LinkedIn

 

Tilmelding til nyhedsbrev

Forside Produkter Produktvisning
 

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Mere om cookies: KLIK

OK