Produkter
 
Forside Produkter Produktvisning
  |   Print side

GH3 Løftemoduler


Professionelle løft og forflytninger

GH3-loftliftsystemet er et avanceret system til håndtering af alle de krævende løfte- og forflytningsbehov, der skal dækkes i professionelle plejemiljøer.

Dette system har den store fordel, at det altid er klar til brug – løftemodulerne oplades kontinuerligt, mens de er monteret på skinnen. Disse løftemoduler bevæges nærmest lydløst og anvender kun en minimal mængde strøm.
Transport i skinnerne sker lydløst med minimalt brug af kraft – og overgange mellem skinnekomponenter sker komfortabelt og ubesværet.
Avancerede digitale systemer giver en række ekstra funktioner, heriblandt et integreret vejesystem, servicestyring og dokumentation for brug.

Alle disse muligheder gør tilsammen GH3 til den mest omkostningseffektive løsning, der findes til store vægtbelastninger i ethvert professionelt plejemiljø.

 

Kan bruges alle steder

GH3 skinnerne kan monteres i loftet, på vægge og på stolper, eller i kombinationer heraf. Spændvidden er på op til otte meter afhængig af hvilken skinneprofil, der vælges, og hvilken belastning systemet konfigureres til.

Det diskrete og tidsløse design passer perfekt ind i både ny og eksisterende arkitektur.

GH3-løftemoduler kan løfte brugere, der vejer op til 350 kg med én løftestrop og 500 kg med to løftestropper. Løftehastighederne er op til 60 mm/sek.

 

 

Læs mere om loftliftsystemer her: KLIK

 

Eller kontakt os i dag for mere information om loftlifte:

+45 8741 3100
info@guldmann.com

 

 
 
GH3 Løftemodul
GH3+ Løftemodul

Løftemodul som GH3, men med mulighed for integreret vægt, CareLift Management og Service modul samt hurtigere løftehastighed.

GH3 Twin Løftemodul
 
 

Få hjælp og rådgivning:

+45 8741 3100

 
 
RELATEREDE EMNER
 
   
Kontakt

V. Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23A
DK-8200 Aarhus N

+45 8741 3100
info@guldmann.com
 

 Besøg vores YouTube kanal
 Følg os på LinkedIn

 

Tilmelding til nyhedsbrev

Forside Produkter Produktvisning
 

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Mere om cookies: KLIK

OK