Serviceydelser
     Print side

Stepless Total

- optimal udnyttelse af stationære rampesystemer

 

Stepless er allerede et velkendt navn inden for rampesystemer, løfteplatforme og trappelifte. Og det er netop mange års ekspertise inden for projektering, montage og lagerhåndtering af stationære rampesystemer, som har gjort det muligt at introducere Stepless Total-konceptet.

 

Med en landsdækkende serviceafdeling og lagerfaciliteter i øst- og vest-Danmark, kan Stepless tilbyde amter og kommuner en løsning, som ikke alene omfatter ramper og trappelifte, men også projektering, recirkulation og uddannelse.

 

– Vi oplever i stigende grad, at kommuner henvender sig for at få en totalløsning på opbevaring og recirkulation af deres ramper og løfteplatforme. Med Stepless Total-konceptet sikrer vi en optimal recirkulation af stationære ramper i kommuner og amter, forklarer Stepless-konsulent Claus Bjørnestad Thomsen om baggrunden for det nye Stepless Total-koncept.

 

– Vi er lagerførende for kommunen, og vores landsdækkende service- og montageafdeling sørger for sikker montage i overensstemmelse med bygningsreglementer mv., siger han.

 

Ikke kun en økonomisk gevinst

Stepless-rampesystemerne har en levetid på op mod 15 år, og ved at udnytte muligheden for recirkulering er der mulighed for betydelige økonomiske gevinster. Foruden de økonomiske fordele, har Claus Bjørnestad Thomsen også et andet væsentligt argument med i tasken, når han præsenterer Stepless Total-løsningen for kommuner og amter, nemlig sikkerhed.

 

– Mange steder er det begrænset, hvad der recirkuleres af ramper. Enten fordi de valgte rampesystemer ikke er egnede til recirkulering, eller fordi der ikke er ressourcer til at koordinere en effektiv recirkulering. Flere års erfaring med projektering, bygningsreglementerne 95 og 98 samt mange seminarer har imidlertid givet os så meget input til udvikling af rampesystemet, at vi i dag har det mest komplette stationære rampesystem, der kan tilpasses næsten alle situationer, siger han.

 

Med en Stepless Total-aftale får kommuner, der er tilsluttet systemet, ajourførte lageropgørelser hver måned, således at der til enhver tid er overblik over, hvilke rampesystemer mv. kommunen råder over.

 

– Som en del af aftalen får kommunen endvidere en fastprisaftale på montage, nedtagning og lagerhold. På den måde er økonomien i aftalen kendt. Og der opstår ikke ubehagelige overraskelser i budgettet, siger Claus Bjørnestad Thomsen.

 

Stepless Total-konceptet er en naturlig forlængelse af samarbejdet mellem Guldmann og G2 og udnyttelsen af fælles kompetencer. Guldmann har i en årrække med succes tilbudt Guldmann Total-aftaler.

Mere information
   
Kontakt

V. Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23A
DK-8200 Aarhus N

+45 8741 3100
info@guldmann.com
 

 Besøg vores YouTube kanal
 Følg os på LinkedIn

 

Tilmelding til nyhedsbrev

 

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Mere om cookies: KLIK

OK