Serviceydelser
     Print side

Recirkulation af ramper i Fakse kommune

Kommunen har fået løst et akut opbevarings- og hånteringsproblem gennem Stepless Total-løsning.

 

Fakse kommune har udliciteret håndteringen af hjælpemidler til Zealand Care. Men aftalen dækker ikke store rampe-systemer. Og det blev hurtigt et problem for ergoterapien i kommunen.

 

– Vi har hverken mandskab eller plads til at håndtere ramperne. Derfor er Stepless Total den helt rigtige løsning for os i den akutte situation. I ét hug har vi fået løst problemerne med opbevaring, vedligeholdelse og service, fortæller Jonna Andersen, ledende ergoterapeut i kommunen.

 

Stepless har indgået en Total-aftale med Fakse-kommune, som indebærer, at alt rampemateriel fremover lagerføres, distribueres og monteres af Stepless. Fakse kommune er således en af de første kommuner, som har valgt den nye Stepless Total-løsning.

 

– Vi har et godt indtryk af Stepless og har stor tillid til at firmaet ikke blot kan levere nye produkter, men også kan håndtere lager-funktionen, siger Jonna Andersen. Hun er ikke i tvivl om, at total-konceptet vil brede sig i den kommende tid:

 

– Andre kommuner må komme i samme situation som os. Og for dem, må Stepless Total være den helt rigtige løsning, siger hun.

Mere information
   
Kontakt

V. Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23A
DK-8200 Aarhus N

+45 8741 3100
info@guldmann.com
 

 Besøg vores YouTube kanal
 Følg os på LinkedIn

 

Tilmelding til nyhedsbrev

 

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Mere om cookies: KLIK

OK