Events
     Print side

Time to Care 2009 – How to Manage ?

Temaet for årets Time to Care arrangement var ledelse i sundhedssektoren. Trods voksende fokus på forbedringer i sundhedssektoren over det meste af verden, er sektoren stadig præget af store problemer med arbejdsulykker, nedslidning, sygefravær og mangel på kvalificeret arbejdskraft. Alt sammen faktorer, der reducerer medarbejdernes tid til omsorg for de mennesker, de er ansat til at pleje. Der er forskellige forklaringer på, hvorfor disse problemer opstår. En del af forklaringen kan måske være de ledelsesstrategier, der anvendes i sundhedssektoren.

 

Guldmann havde derfor samlet en stribe anerkendte ledere, professorer og innovative tænkere fra hele verden til at dele og diskutere deres erfaringer omkring ledelse i sundhedssektoren med deltagerne i arrangementet. I løbet af de tre dage blev deltagerne præsenteret for nogle meget forskellige bud på, hvad der skal til for at sikre en god ledelse i sundhedssektoren. Arrangementet vekslede mellem foredrag, diskussion og networking på tværs af nationale grænser og faggrupper.

 

Igen i år foregik Time to Care på Hindsgavl Slot ved Middelfart – og en del af programmet udspillede sig i de smukke omgivelser omkring slottet og Lillebælt.
 

Relaterede emner
   
Kontakt

V. Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23A
DK-8200 Aarhus N

+45 8741 3100
info@guldmann.com
 

 Besøg vores YouTube kanal
 Følg os på LinkedIn

 

Tilmelding til nyhedsbrev

 

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Mere om cookies: KLIK

OK