Serviceydelser
     Print side
 

Testimonial Jellinge

 

Case story Stepless LP16 elevator, University College Lillebælt

University College Lillebælt (UCL) har valgt en Stepless LP16 lavhastighedselevator til lærer- og pædagoguddannelsen i Jelling, det tidligere Jelling Statsseminarium. UCL er en fusion af CVU Lillebælt og Den Sociale Højskole i Odense, som udbyder alle mellemlange uddannelser i Trekantsområdet og på Fyn.

 

Det rådgivende ingeniørfirma TriConsult A/S fra Århus fik til opgave at projektere en handicapelevator i en fire etagers trappeskakt, og valget faldt på Stepless by Guldmann.

 

»Jeg har før haft Guldmann som leverandør af lifte og været meget tilfreds med dem. De plejer at levere god kvalitet og god service, siger arkitekt Kim Skjelmose fra TriConsult. Han har været projektleder og byggeleder ved opførelsen af adskillige handicapboliger og skoler med særlig handicapindretning.

 

»Tidligere havde jeg en anden leverandør af elevatorlifte, som jeg var utilfreds med. Der var mange problemer med teknikken og dårlig opfølgning på problemerne. Så lavede jeg en søgning på internettet efter alternativer og fandt ud af, at Guldmann nu også lavede elevatorer. Så var valget nemt«.

 

Det var også vigtigt, at elevatorskakten havde glasvægge og ikke stillede store krav til installationsstedet, men nemt kunne tilpasses den eksisterende arkitektur.

»Gennemsigtighed var et must – ellers ville det hele komme til at se alt for tungt og dominerende ud. Stepless-elevatoren er en let og elegant løsning, som også er ret enkel at installere«, siger Kim Skjelmose.

 

Elevatoren er primært beregnet til kørestolsbrugere, men der er også adskillige mødre på uddannelsen, som bruger den til deres barnevogne.

 

»Nu som før er jeg meget tilfreds med samarbejdet med Guldmann. Der er god rådgivning, planmæssig installation samt upåklagelig og hurtig service bagefter. Det er vigtigt for mig, at mine kunder er tilfredse og ikke kommer med klager – og eftersom jeg aldrig har hørt om nogen problemer med Stepless elevatoren i Jelling er jeg bestemt en glad mand«, slutter Kim Skjelmose fra TriConsult.
 

 

 

   
Kontakt

V. Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23A
DK-8200 Aarhus N

+45 8741 3100
info@guldmann.com
 

 Besøg vores YouTube kanal
 Følg os på LinkedIn

 

Tilmelding til nyhedsbrev

 

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Mere om cookies: KLIK

OK