Om Guldmann
     Print side

Virksomhedsprofil

V. Guldmann A/S blev stiftet i 1980 af Viggo Guldmann. Vi beskæftiger os med udvikling, produktion og salg af hjælpemidler til personer med funktionsnedsættelse og arbejdsredskaber til deres hjælpere.

 

I dag leverer vi produkter og ydelser inden for to hovedområder og under to varemærker:

 

Guldmann – Tid til omsorg

Under Guldmann varemærket beskæftiger vi os primært med forbedring af arbejdsmiljøet indenfor den sociale sektor, hvor der skal flyttes, løftes og lejres samt ikke mindst mobiliseres og genoptrænes.

 

Gennem levering af løft- og forflytningsløsninger og ved levering af ydelser lige fra rådgivning og undervisning til service og montage, er vi med til at sikre, at ressourcerne i plejesystemet udnyttes effektivt og at der dermed skabes mere tid til omsorg. Produktprogrammet omfatter loftlifte, mobile personløftere, sejl og løftetilbehør.


Guldmann er global og alle produkter fremstilles på egne fabrikker.

 

Stepless – Adgang for alle

Under Stepless varemærket sælger vi tilgængelighed. Stepless produkterne giver gangbesværede, kørestolsbrugere og andre på hjul forbedret og værdig adgang til deres omverden. Produktprogrammet omfatter blandt andet ramper, trappelifte, standard løfteplatforme, specialtilpassede løfteplatforme og små elevatorer.


Stepless produkterne kan installeres ved eller i langt de fleste bygninger; private hjem/lejlighedskomplekser, offentlige bygninger, kirker, butikker, hoteller m.fl. De specialtilpassede løfteplatforme benyttes oftest ved fredede bygninger, hvor de skal passes ind i den eksisterende bevaringsværdige arkitektur.


Stepless er global og langt de fleste produkter produceres på egne fabrikker.

 

En international virksomhed

Guldmann har kunder over hele kloden og de bliver betjent fra et af de salgs- og servicekontorer vi har beliggende i Danmark, Sverige, Tyskland, Italien, Frankrig, England, Canada og USA eller via vores distributører, der dækker bredt fra Island i Nord til Australien i Syd.

 

V. Guldmann A/S i tal

Grundlagt 1980
Antal ansatte 350
Hovedkontor Danmark
CVR nr. 27706746
Aktiekapital DKK 600.000
Ejer Guldmann Holding af 31. marts 2004 A/S
Bank Sydbank
Revisorer Deloitte
Medlem af
 
Dansk Rehab Gruppe
Dansk Industri
   
               

Relaterede emner
   
Kontakt

V. Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23A
DK-8200 Aarhus N

+45 8741 3100
info@guldmann.com
 

 Besøg vores YouTube kanal
 Følg os på LinkedIn

 

Tilmelding til nyhedsbrev

 

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Mere om cookies: KLIK

OK