Events
     Print side

Guldmann udstiller på mange nationale og internationale messer indenfor sundhedssektoren og afholder løbende forskellige events og arrangementer for at sætte fokus på aktuelle mærkesager, nyheder og udfordringer i branchen.

 

Bl.a. afholdes Time to Care – et tilbagevendende arrangement for ildsjæle, influenter og ledere i sundhedssektoren. Arrangementet, der finder sted hvert andet år har fokus på aktuelle udfordringer i sundhedssektoren. Formålet er dels at skabe et internationalt forum for ildsjæle, der ønsker at ændre status quo i sundhedssektoren. Dels at skabe et internationalt netværk af ledere fra sundhedssektoren med mulighed for dialog, erfaringsudveksling og fælles løsningsstrategier på tværs af nationale og kulturelle grænser.

 

Vi indgår også sponsoraftaler med topsportsudøvere indenfor handicapidrætten – ligesom vi har stiftet Guldmann’s Omsorgsfond, hvor der kan søges om tilskud til initiativer og aktiviteter for handicappede eller plejekrævende beboere på institutioner i Danmark.

 

Læs mere her på siden.
 

   
Kontakt

V. Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23A
DK-8200 Aarhus N

+45 8741 3100
info@guldmann.com
 

 Besøg vores YouTube kanal
 Følg os på LinkedIn

 

Tilmelding til nyhedsbrev

 

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Mere om cookies: KLIK

OK